Reading comprehension test 261

Reading comprehension questions answers for competitive exam

Congratulations - you have completed Reading comprehension questions answers for competitive exam.

You scored %%SCORE%% out of %%TOTAL%%.

Your performance has been rated as %%RATING%%


Your answers are highlighted below.
Question 6 [CLICK ON ANY COICE TO KNOW RIGHT ANSWER]
In the given context of the passage, the word 'flocked' means:
A
demand collectively
B
leave in a crowd
C
order in unison
D
go together in a crowd
Latest Current affairs Questions answers
Question 6 Explanation: 
Flocked is derived from the word 'flock'. A flock is a group of birds. In the given case, the word is used to imply that a huge set of people approached Jenner for the vaccine. Keeping this in mind, option (D) is the correct answer.
Digital Education is a concept to renew the education system in the world. It is a program that endeavors to bridge the literacy slippage by delivering education through a digital platform to children and teachers. You can tell your friends regarding our intiative, click share button below. Share it
There are 6 questions to complete.