Reading comprehension test 276

 

 Help authour, Buy PDF Ebook   >>>Click Here<<<

Reading comprehension questions answers for competitive exam

Question 1
The unpleasant feeling passed and she glanced guardedly up at him. He was walking unmarked in moonlight, innocent of her reaction to him. She felt then - this thought had come to her before - that there might be more to him than she had imagined. She felt ashamed she had never thanked him for the help he had given her father.

Her unpleasant feeling passed when

A
He did not take any notice of her
B
The moonlight was beautiful
C
She realized her lack of previous appreciation
D
She looked carefully at him
Library science Questions answers
Question 1 Explanation: 
After reading the full passage, the correct answer can be deduced which is option (c). Refer to the lines: She felt then - this thought had come to her before - that there might be more to him than she had imagined.
Question 2
She was ashamed because
A
She was spying on him
B
There was more to him than she had imagined
C
A recurring thought came back to her
D
She had never thanked him for his help to her father
NTA NET Questions answers
Question 2 Explanation: 
The answer is in the last line of the passage. '..She felt ashamed she had never thanked him for the help he had given her father..' She was ashamed because she had never thanked him for his help to her father.
There are 2 questions to complete.

 

 Help authour, Buy PDF Ebook   >>>Click Here<<<